Képzés-fejlesztés

Tréningek

A munkatársak fejlesztése csoportos tréningek keretein belül egy kiváló módszer, amennyiben felelősségteljesen, megfelelő körültekintéssel járnak el a pszichológus szakemberek.

Az egynapos tréning a manapság populárisnak minősülő fejlesztési formák egyike, melynek sok esetben megkérdőjelezhető a hasznossága. Ennek oka, hogy egy rövid gyorstalpaló tréning végeztével nincs beépítve a munkavállalók ráépülő után-követése. Ennek hiányában a tanultak a hétköznapi alkalmazás során nem rögződnek megfelelően, nincs lehetőség átértékelni a tapasztalatokat, kezelni az új helyzeteket, szituációkat. Ez a tartós változás elmaradását eredményezi. 

A mi megoldásunk erre egy adott témához kapcsolódó tréningsorozat. Ennek keretein belül egy „intenzívebb” alapozó tréning után folytatódik a tudásátadás. Az alkalmak során egyéni feladatok elvégzése és csoportos konzultációk adnak lehetőséget a résztvevőknek arra, hogy az elméleti oktatást követően a hétköznapi helyzetekben fellépő nehézségekben is támpontot kapjanak és sikerrel helyt álljanak.

Példák a megvalósítható tréningek közül:

  • Konfliktuskezelés
  • Asszertív kommunikáció
  • Tárgyalástechnika
  • Prezentáció és előadástechnika

Az egyéni különbségekre való tekintettel lehetőséget biztosítunk egyéni konzultációra.

Anima Polygraph Kft. linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram