Az Anima

Az ANIMA szolgáltatási portfólióját a szervezeti biztonság növelését célzó szolgáltatások alkotják. Ezek a szolgáltatások a toborzás támogatástól a szervezeti diagnosztikán át a képzésekig terjednek. Célunk, hogy tevékenységünkkel releváns, minőségi és szakami támogatást biztosítsunk, segítve partnereink munkafolyamatait és növelve a szervezet biztonság tudatosságát. 

Az alkalmasságvizsgálat objektív feltárásához kérdőívcsomagunk nyújt segítséget. A szenzitív munkakörök esetében olyan mélyinterjú eljárást alkalmazunk, mely Magyarországon egyedülálló.

Szervezet-diagnosztikai eljárásaink között is megtalálható olyan egyedi technológia, amely segít egy nem-kívánatos esemény bekövetkezése esetén a szervezetben megtalálható, az esemény kialakulásában aktív szerepet betöltő nem ismert felelős beazonosításában. 

A képzés-fejlesztés területén a szervezet felmérése által specifikus fejlesztési irányokat és javaslatokat tudunk kidolgozni. Ezek implementálása az ügyféllel való szoros együttműködés keretein belül tudnak megvalósulni.

Végül esemény elemzési, valamint szimulációs eljárásaink segítenek abban, hogy a szervezet feltárja a biztonsági réseit és megtanulja azt, hogyan tudjon hatékonyan működni fehér holló események bekövetkezése esetén.

Szolgáltatásaink eredménye mérhető: 

  • a fluktuáció és a költségek csökkenésében,
  • a szervezeti kommunikáció fejlődésében,
  • a munkavállalói elégedettség növekedésében,
  • a munkahelyi stresszel való megküzdés sikerességében,
  • a szervezeti elkötelezettség növekedésében,
  • és a munkáltató márka erősödésében.
Anima Polygraph Kft. linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram