Képzés-fejlesztés

e-Learning

Az e-Learning számos témakör mentén kialakítható (biztonságtudatosság, szervezeti kockázatok, tűz-és balesetvédelem stb.) Ez a szolgáltatás a partner eddigi tapasztalatai, jövőbeli céljai, illetve a munkatársi felmérések mentén dolgozható ki. A belső fejlesztés megvalósításának egyik kulcs eleme egy megfelelő e-Learning keretrendszer megtervezése. Erre alkalmas a Moodle, ami egy online webfelület, mely hozzáférést biztosít online tananyagok elsajátításához, illetve a megszerzett tudás ellenőrzésére.

Ennek kialakításához szükség van a megfelelő tartalmak kidolgozására és a tesztelési struktúra definiálására. A felület rendszeres használatának és a munkatársak időszakos tesztelésének eredményeként mérhetővé válik a résztvevők szakmai előmenetele és teljesítménye. Az oktatási anyagok igazíthatók a vállalti célokhoz, melynek megvalósítása érdekében szakmai tanácsadás és specifikus képzések tarthatóak.

Anima Polygraph Kft. linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram