Alkalmasságvizsgálat

Szervezeti kérdőívfejlesztés

A piacon elérhető kérdőívek széles körben mérik fel a potenciális munkavállalók alkalmasságát, személyiségvonásait, a munkatársak elégedettségét, elkötelezettségét és a további kulcsfontosságú jellemzőket. Ezek a robosztus tesztek megbízhatóságuk mellett számos hátránnyal rendelkeznek. Általános, olykor irreleváns témaköröket mérnek, költségesek, nem bővíthetők, illetve nem szabhatók szervezeti igényekre, követve a folyamatosan változó szükségleteket.

Mindezek kiküszöbölésére kínálunk alternatívát. Szervezetspecifikus eszközök kialakítása a célunk, amelyek figyelembe veszik a szervezet méretét, szükségleteit és annak egyedi igényei szerint kerülnek kialakításra. Ehhez hasonló eszköz lehet egy alkalmasságvizsgálat esetében használt tesztcsomag, éves elégedettségi felmérés során használt kérdőív vagy egy konkrét szervezeti igény/jellegzetesség felmérése.

Anima Polygraph Kft. linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram